mandag 31. oktober 2011

"Murf"





Vi er glad i de små blå i min familie og til og med vesla har blitt bitt av smurfebasillen. Hun leker med "Murf" og i helgen fikk hun et smurfehus av mormor. Smurfene får kjøre i dokkevogna, blir matet og lagt til å sove under teppe. Storebror og jeg spiller Smurfvillage på Ipad og er begge like hektet :) Tidligere har vi hatt mange plagg med smurfer på i nettbutikken og de har vært populære. Noen stoffrester har vi igjen så det vil nok vanke noen plagg på Ella etter hvert også får vi håpe. Men derimot liker jeg ikke den nye versjonen av Smurfene, de fra filmen.  De har etter min mening mistet sjarmen! Er du også hekta på Smurfer?

onsdag 19. oktober 2011

Gammel og glemt inspirasjon







Jeg fant en gammel minnepinne som jeg hadde overført en god del bilder fra min gamle PC. Jeg åpnet mappene på Macen og fant masse fint. Dessverre mangler jeg linkene og jeg beklager dette for den det måtte angå :)

søndag 16. oktober 2011

Gameland

Mitt favorittblad, Familyliving, slutter aldri å inspirerer meg! Denne gangen fant jeg drømmetapeten for gutterommet, Gameland, av Aimee Wilder. Fantastisk, stillisert og midt i blinken for en spillegal snart tiåring. Vi planlegger å flytte i løpet av neste år og hodet mitt er allerede fylt av tanker og ideer om hvordan jeg vil innrede.   Det må kanskje nevnes at guttungen også digget den. Jeg hadde en samtale om hvordan han ville ha det i dag og han ville gjerne ha tv på rommet, plass til all legoen og skrivebord med PC. Det var det viktigste for ham :)

torsdag 13. oktober 2011

Jag vet en dejlig rosa




I morgen begraves min mormor og denne sangen skal spilles. Jeg kjente ikke til sangen og via Youtube fant jeg ut at en av mine favoritter også har fremfør den, Robyn. Nydelig er den og jeg tror det blir en vakker begravelse for min lille mormor.

torsdag 6. oktober 2011

Min mormor er død

Min kjære, vakre og snille mormor er død! Hun sovnet inn på sykehjemmet i går 91 år gammel. I de siste par årene har hun ikke hatt det så godt så jeg vet at hun har det bedre der hun er nå. Det er en trøst, men alikevel er det vemodig og trist at hun er borte. Hun var en dame med sans for stil, alltid velkledd og matchende. Hun var veldig flink til både matlaging og håndarbeid og jeg har blant mye annet dette slumreteppet hun laget til meg og oppskriftpermen hennes. Minnene er mange og jeg gjemmer dem i hjertet mitt for evig og alltid. Hvil i fred du kjære mormoren min!

tirsdag 4. oktober 2011

Loppefunn!

Jeg var en snartur innom et loppemarked sist helg og fant noen småting. Jeg har en fast runde jeg bruker å ta; først stoffer/ klær, så leker, så ting og tang, så lamper og til sist bøker. Møblene er jeg innom på veien, det avhenger av hvor de er plassert ;) På dette loppemarkedet var det sirlig orden, stoffer og klær i bunker og veldig hyggelige selgere. Funnet jeg var mest fornøyd med var denne klokketreneren som er svært sjarmerende slitt i kantene. Jeg elsker vintageleker og synes de er mye finere enn de fleste leker du finner i butikkene i dag. Neste funn håper jeg blir en dukkeseng!

søndag 2. oktober 2011

Strikkedukker

I fjor kom Arne og Carlos sin strikkebok om julekuler og i år følger de opp suksessen med en ny bok, "Strikkedukker" i samme sjanger. Jeg har fått lov av Ark Bokhandel å lese og si min mening om den. Boka er stor og innbydende med flott styling og stort format. Jeg liker at den har format som en praktbok og at forsidebilde har en humoristisk vri. Det er jo gutta selv i strikkeversjon!
Jeg er selv ingen kløpper til å strikke, men har alikevel kost meg med boka. Boka har en fin innledning med bakgrunn og forklaring på hvorfor de gir ut en bok om strikkedukker og blant annet får vi opplyst at gutta alltid strikker genserene sine i "Barbieversjon" først. Jeg har ikke prøvd oppskriftene selv, men det virker som gode og utfyllende forklaringer. Jeg skal gi boken videre til moren min og håper hun blir inspirert til å strikke et par dukker til vesla.

lørdag 1. oktober 2011

Starstruck!



Jeg er helt betatt av Dolce & Gabbanas Stjernekolleksjon! Fantastiske glamourøse kjoler og vakkert tilbehør. På Mango har de denne genseren og disse øredobbene. Jeg tenker at den vil være flott med lyse jeans og sorte støvler. Passe rocka og det spørs om den må flytte inn i klesskapet mitt ;)