fredag 30. september 2011

Featured on Bloesem kids!

I flere år har jeg funnet masse inspirasjon på Bloesem kids og nå er mine bilder å finne der! Bildene er fra lekehuset og viser hva man kan bruke de skjønne stoffene som Cecilie har designet for oss. Jeg er så glad og stolt over å få lov til å vise dem fram for "hele verden". Så moro!

torsdag 29. september 2011

Lesevenn

Jeg har vært så heldig å få lov å bli lesevenn for Ark og det vil si at jeg denne høsten får lese noen nye bøker og fortelle hva jeg synes om dem:) For en bokelsker som meg er dette midt i blinken. Jeg har fått velge bøker selv og skal lese et knippe varierte bøker. Den første er Arne og Carlos sin nye strikkebok. Og den ser veldig lovende ut!

søndag 4. september 2011

Ipad cover

Min elskede Ipad trenger sårt en veske og jeg har vært litt rundt og kikket. Det er lite på markedet og de som finnes synes jeg er stygge og dyre.  Denne derimot fra P.A.P er flott og kan gjerne flytte hjem til meg :)

torsdag 1. september 2011

Fermtastic!

Vegglampe

Tapet

Oppslagstavle
Altså, dette er tredje gangen jeg lager et innlegg om Fermliving! De har sluppet høstnyhetene og slutter ikke å imponere. Jeg synes de gjør alt riktig. De holder på samme linjen i farger og utforming, supplerer bare med noen nye produkter hvert halvår og følger med på farger og trender. Denne gangen er det litt dusere farger, mye tre og flere harlekinruter! Som jeg elsker og nå også som tapeter. Flott og satt på ønskelista mi :)