tirsdag 21. juni 2011

What to do in Stockholm?


Stockholm er en fin by som byr på mange ulike opplevelser.  Når man reiser med barn er det viktig å ikke bare gå i butikker, men planlegge en blanding av museumsbesøk, shopping og uteliv (dagtid vel og merke). Jeg driver derfor litt research før vi reiser og finner ut hva som kan passe de ulike aldersgruppene og behovet for å kunne bevege seg litt fritt. Ettåringer blir jo fort lei av å sitte i vogna og da må vi ta hensyn til det.  Moderna museet har vi aldri besøkt før og det tenker vi å rette på denne gangen. Jeg var derfor innom nettsiden og nettshoppen hvor jeg så disse fine sakene som falt i smak. Plakat av Lotta Olsson, kopper av Ingela P. Arrehnius, blyanter, armebånd, sparebøsse og tegnestifter laget av soya. Noe av dette blir kanskje med hjem til Norge? Museumsbutikker er noe av det beste jeg vet og det er synd vi ikke har så mange fine i Oslo, synes nå jeg!

søndag 19. juni 2011

Sommergarderobe ♥Snart, snart er ferien her! Jeg lengter og gleder meg til å ro ned, slappe av og samle energi og krefter til høstens strabaser. Jeg ser fram til å få ny inspirasjon og nye impulser i Stockholm i slutten av juni. Da reiser vi til Stockholm med svenske jernbanen. Og på storbytur må alle jenter, store og små, ha noe fint å ha på seg. Ella har fått noe nytt til sommergarderoben, en søt Hollie Hobbie kjole fra nettbutikken , en kjempesøt buksedress med kirsebær for P.O.P og en skjønn bomullsvest fra NoaNoa. Vesten er virkelig fin og blir fin både som topp og utenpå bluser og trøyer. Ellers har jenta dilla på blåbær og egg og skal gjerne spise stående mens hun ser ut av kjøkkenvinduet.

lørdag 18. juni 2011

Fine funn3

Disse lå også i "skattekamret". Papirdukker fra slutten av 60- tallet med flotte klær, i foto. Dessverre har selve dukken fått kappet av hodet og deler av settet er ødelagt med tape. Men fine er de i alle fall og fotopapirdukker er jammen en god idé, eller hur?

fredag 17. juni 2011

Fine funn2


Jeg liker pekebøker med foto og det gjør vesla også. Disse små er i Pixiformat og i mint condition enn så lenge. Jeg kjøpte dem en gang for lenge siden på Qxl og hadde glemt at jeg hadde dem. Bøkene er skikkelig 70- talls politisk korrekt, med en pappa som gjør husarbeid og passer barn. Moren er nesten fraværende. Dette minner meg om babyalbumet til en god venninne av meg hvor pappaen sitter ved symaskinen og moren snekrer! Hun spurte foreldrene sine om de virkelig gjorde sånt eller om det var kun "for show". Og, ha, ha, det var det siste :) Jeg digger det! Lurer på hva våre barn vil synes er morsomt med oss?

torsdag 16. juni 2011

Fine funn 1

Bloggemotivasjonen hadde forsvunnet og derfor har det vært stille her. Jeg teller ned mot ferie og roligere dager uten stress og mas, for det har det jammen meg vært mye av i det siste! Nok om det, slik er det for de fleste i juni måned vil jeg tro. I mine "skattekamre" har jeg mye rart som jeg håper jeg får brukt til noe spennede en gang og jeg tenkte å vise litt av dette for dere :) Først ut er gamle bokstavkort, nesten komplett og jeg mangler bare C. Hvor gamle de er vites ikke, men på instruksjonskortet som følger med brukes det liten elevtavle og når sluttet man med det? Fine er de og min favortitt er bokstaven Æ. Er det et gresskar han har under armen?