fredag 29. april 2011

Ride ranke

...til møllerens hus,
der var ingen hjemme uten lille kattepus,
og tre små hunder som lå under benken og
gnagde på lenken!
En hest av denne typen hadde jeg da jeg var liten, men borte ble den! Kanskje hadde jeg den bare til låns? Vel og bra er det derfor at jeg fant en lik på et loppemarked for noen år siden! Flottere sirkushest finnes ikke og moro er det å gynge.

torsdag 28. april 2011

Ro og orden eller kaos?

Jeg merker at jeg dras mot mer enkle interiører og har behov for ro. I mitt hjem herjer for tiden kaos med en ettåring som er som en tornado! Klær, sko, leker, aviser og alt annet man har i et hjem dekker alle gulvflater. Hver kveld ryddes det og jeg nyter noen timer med alt der det skal være. Til vi starter på ny giv dagen etter ;) Bildet er fra Bolaget.  Det røde speilet og smykkeskrinet er forøvrig fra Brio og et ekesmpel på leke som er en fin innredningdetalj. Nei, nå må det ryddes !

onsdag 27. april 2011

Påvirkningskraft?



Jeg leste nettopp et veldig interessant innlegg hos en av mine favorittblogger, Mammadamen, om bloggenes påvirkningkraft. Svært spennede tema så gå inn og les! Kort fortalt kommenterer hun en undersøkelse fra USA som blant annet hevder at blogger, også de små, har langt større påvirkningkraft enn kjendiser. Og jeg kjenner meg igjen! Jeg blir påvirket av blogger jeg har tiltro til og som jeg føler har samme smak og interesser som meg selv. Bildene er forresten fra årets påskeferie i Haugesunddistriktet og hvitveisen ga meg skikkelig vårfølelse :)

søndag 17. april 2011

Sandkasse




Varme tider er på vei og vi trenger en sandkasse. Den gamle i hagen har ligget brakk noen år og ugresset har overtatt moro. Derfor har jeg googlet litt etter fine sandkasseideer og drømmen hadde vært en liten Tipi- kasse eller sandkassepavilijong. Sommerfuglen er heller ikke dum, men finnes dessverre ikke i Norge. Tror nok vi går for et kombinert sand- og vannskjell, billig og lett tilgjengelig. Og det kan lukkes for å unngå ekkel kattebæsj!

fredag 15. april 2011

Mer Lis :)



Disse flotte bøkene er fra Lis sin hånd. Bøkene er flotte inspirasjonskilder synes jeg, og hun har en helt egen stil som er lett å kjenne igjen. Jeg vet at det er mange dansker som samler på bøkene hennes og et kjapt googlesøk viser at hun har lagd mye forskjellig innenfor håndarbeid. Selv eier jeg tre bøker som jeg kikker i en gang i mellom og de gir meg stor glede! Nydelige illustrasjoner og fotografier i flotte miljøer.

torsdag 14. april 2011

Lis Paludan

Jeg har ny header funnet i en gammel håndarbeidsbok og designet av Lis Paludan, en fantastisk dansk designer. Uglen virket mistenkelig kjent og plutselig kom jeg på at det er logoen til danske Ej sikke lej. Jeg sjekket nettsiden deres og der sto det ikke et pip en gang om henne. Dårlig gjort synes jeg! Så jeg vil i hvertfall kreditere henne for min header :) Også har vi noen av bøkene hennes under vintage i nettbutikken.  Skulle ønske bøkene hennes kom i nye opplag til glede for nye lesere. Enn så lenge bør man holde utkikk etter bøkene hennes på loppemarkeder, de er en gullgruve.

søndag 10. april 2011

Søndagsro



Disse flotte bildene fra Søren Rose gir meg en følelse av ro. Jeg slukke gjerne krøpet opp i den sofakroken med boka mi i og lest et par timer. God søndag :)

tirsdag 5. april 2011

Tv- benk?

Vi er på jakt etter en ny tv- benk som kan låses og den eneste jeg synes er noe særlig er denne "klassiker´n" fra Ikea. Vi trenger en løsning hvor små klåfingre ikke kommer til og den vi har nå er for tiden tom! 1- åringer kan virkelig få det til å se ut som det har vært jordskjelv og drar ut det meste på kort tid. Jeg har skjekket alle møbelsentrene sine nettsider, men finner ikke noe spennede. Noen som har noen tips?