søndag 27. februar 2011

Kakebokser

Denne uka har jeg hatt vinterferie og fikk en tur til byen helt for meg selv. Da måtte jeg selvfølgelig en tur innom Søstrene Grene og se om de hadde noe morsomt. Og det hadde de! Det er gøy å være jentemamma for da kan man kjøpe slike "godsaker" som disse boksene. Ikke akkurat noe en niårig legogutt liker. De brukes nå til oppbevaring av smokker og hårspenner slik at vi finner dem igjen. De hadde forresten en boks i hel bløtekakestørrelse også! Fin, fine saker:)

lørdag 26. februar 2011

Fotobokstips

Et lite tips til deg på lørdagsformiddag :) Om du ikke har Mac og gjerne vil ha moro med fotoboks hjemme så finnes det en løsning! Gå inn på La photocabine og smil i vei! Ikke så mange funksjoner som i Photobooth, men moro lell! Særlig når du er et år og digger å se deg selv:)

fredag 25. februar 2011

Pæreformet

Vi er på jakt etter en liten myk stol til vesla, men eneste vi kan finne er en i rosa, nervøs fløyel fra Jysk. Og jeg kjenner jeg grøsser bare ved tanken. Så kom jeg til å tenke på denne, pæra, fra Mingladesign.  Den er knallfin synes jeg! Moren min laget en kanin til storebror for noen år siden, men den er nå i kjelleren og må vaskes. Noe som er et stort prosjekt fordi det fyker ut små isoporkuler bare man kaster et blikk på den;) Av en eller annen grunn havnet det et egg oppi der, kanskje det skulle ruges på? Ikke vet jeg og ikke visste han den gang. noen som vet om noen fine og små myke stoler? Enn så lenge sitter hun i vippestolen, men den begynner hun å bli lei...

onsdag 23. februar 2011

Titt tei!


I mitt favorittmagasin, Familyliving, så jeg disse fine kikkehull- figurene. En god idé og de koster bare 10 € (og da blir det kanskje ingen dyr toll?), fra Cocoboheme. Håper forresten de forandrer 200 kronersregelen snart! Det er jo et latterlig lavt beløp!?!

mandag 21. februar 2011

Minitrend?




Veggvinyl på speil? Veldig fint og spesielt likte jeg de typografiske bokstavene på det øverste bildet, selv om jeg ikke er noe god i fransk. Et eller annet om å kjøpe blomster til min kjære, tror jeg? Er dette en kommende trend eller? Via Roomservice

lørdag 19. februar 2011

En løsning på et problem!

Hva gjør dere med klær som ikke er møkkete, men heller ikke skaprene? Hos oss blir alltid disse klærne liggende på badet eller i stua i en stol. Og det har irritert meg litt. Denne her hengeren er jo genial! Virkelig snedig og hadde vært kul både på badet og på guttungens rom. Fra Designtorget, men jeg vet ikke om den finnes i Norge.

onsdag 16. februar 2011

Mangovår og Rosaliga!



Mango åpnet en butikk på et senter i nærheten før jul og jeg har shoppet noen plagg på salg der. Jeg har alltid likt Mango, men ikke funnet så mye der de siste årene. Spesielt etter at de bytte lokaler i Oslo sentrum. Jeg er en kjoleelsker og sjekket nettsidene deres i går og fant ikke mindre enn seks godbiter! I tillegg vil jeg gjerne ha et slikt kjede fra Rosaliga sin eplabutikk! Og jeg har jo snart bursdag.... :)

tirsdag 15. februar 2011

Don´t jugde a book...



...by it´s old cover! Jeg synes ofte det er mer spennende å lete etter gamle bøker enn nye og har etterhvert skaffet meg en bra samling. Ofte slitt, politisk ukorrekt og med nydelige illustrasjoner. De øverste to bildene er fra boka"Bli med i dyreparkern" og det nederste fra en bok med selvlysende øyne. Mon tro om loppesesongen skaffer meg noen fler?

mandag 14. februar 2011

Give it away, give it away...

...give it away now! Sier som Red Hot Chillipeppers jeg ;) På bloggen til moren min  er det for tiden en giweaway med produkter av de fine stoffene våre. Designet av Cecilie Ellefsen som har et eget øye for små detaljer. Jeg bare digger den lille mauren på krokodillen og pinnsvinet med et eple sittende fast på piggen!

1. Premie er et sengesett til junior eller baby i ønsket mønster.
2. Premie er en vimpelrekke.
3. Premie er et dukke/bamseteppe.

søndag 13. februar 2011

Mind the gap

Jeg elsker museumsbutikker spesielt i London! Og på London Transportmuseum har de så mye fint som jeg vil ha. Man kan shoppe online, men det blir heller å vente på en Londontur for meg:) Putene er så fine og så inn i tiden eller hva? Norge har litt å lære av utlandet når det gjelder museumsdrift...

tirsdag 8. februar 2011

Hell i uhell?


Lille Ella har blitt 1 år og jeg er tilbake i jobb igjen. Barnehageplass kunne vi se langt etter, det får vi ikke før i august. Full barnehagedekning gjelder visst ikke om du er født på feil tid og man bør derfor få barn i mai, juni eller juli!?! Vi er heldige og har fått til en løsning med bestemor, mormor, pappa og at jeg har en fridag i uken. Og derav tittelen på innlegget. Deilig med en fridag midt i uka hvor man kan roe ned og nyte tilværelsen litt. I dag mens vesla sov har jeg slappet av med Starbucks og Mamuttavis, samt lengtet litt etter våren. Forrige tirsdag ble fridagen til en Ikeatur med innkjøp av blant annet vårblomster og så billig da gitt! Flott, flottere, flottesen :) Merker humøret stiger siden sola skinner...

lørdag 5. februar 2011

The Coveteur



Via Trendenser.se fikk jeg vite om thecoveteur.com. Her finner du bilder fra stylister og moteredaktører sine hjem, med klær og accesoarer blandet inn i interiør. Mye fint, så ta deg en titt :)
"It's more interesting to have just a picture of a small detail - then you can dream all the rest around it. Because when you see the whole thing, what is there to imagine?" -Dries Van Noten

torsdag 3. februar 2011