søndag 31. oktober 2010

Happy Halloween!

Prinsipper man har før man får barn  forandrer seg etterhvert, det er helt sikkert. Før syntes jeg Halloween var noe tøys, funnet på av butikker for å tjene penger. Nå, derimot, er jeg ikke så i mot;) Forstår at barna synes det er kult å kle seg ut og godis er jo alltid en hit! Sønnen min har fått mormor til å sy Ninjadrakt og gleder seg til i kveld. Han er fornøyd med et par stopp han, hos mormor og hos tanta si. Han får ikke lov å ringe på hos fremmede for det synes jeg er litt frekt. Vi har ikke pyntet til Halloween, men et lite playmo-spøkelse fra 1973 få lov til å ønske dere en hyggelig, grøssende aften!

fredag 29. oktober 2010

Patina

Ubehandlet tre har en flott patina og varme synes jeg. Jeg falt pladask for disse husene og stjernene av Andrea Brugi som blant annet selges av Slowfashionhouse som har mye annet fint også. Kjenner jeg blir litt inspirert :)

mandag 25. oktober 2010

Oppbevaring og loppemarked

I helgen har jeg vasket en av to militærkasser som jeg fant i conatineren i nabolagsopprydningen. Planen er at den nå skal huse lego og den slags. Tenker også på om jeg skal kjøpe hjul og sette på, de har noen fine på Clas Ohlsson. Jeg fikk også med meg et loppemarked i helgen, både lørdag og søndag. Lørdag hadde jeg med barna og det var litt vel masete, men søndag ruslet jeg rundt i fred og ro. Da fant jeg blant annet denne fine krukka av Turi- design. Jeg så forresten en artikkel og et nyhetsklipp om henne her om dagen. Klikk på linken så får du også se:)

onsdag 20. oktober 2010

Retrotapet

Denne flotte retrotapeten har jeg hatt en stund, men finner desverre ikke noe fornuftig å bruke den på. Kanskje du har en idé? Nå har jeg i allefall bestemt meg for å legge den ut for salg i bloppisen :) Jeg har tilsammen tre ruller og selger den både som meter og rull.

mandag 18. oktober 2010

Omigjen!

Jeg har laget meg en liten bloppis med saker og ting som jeg vil selge. Har hatt en opprydding her og ser at jeg samler på alt for mye. Derfor ligger det nå på Omigjen om du vil ta en titt. Og mer kommer ;)

torsdag 14. oktober 2010

Sov søtt, lille skatt!

Dette er vesla sin soveplass. Vi pusset opp en gammel uttrekksseng med maling og papir. Det brune skapet rommer den lilles garderobe og ble kjøpt på auksjon for et par år siden. Det sto nede i kjelleren før jeg fant ut hvor jeg skulle plassere det for noe måtte ut først. Ganske vanlig her i huset kan man si. Noe må ut før noe kommer inn!
Knaggrekken kjøpte jeg på Tradera, kjolen er fra mormor, drømmefangeren fra storebror og månegutten fra min barndom! Gjenbruk er tingen :)
Litt gammelt og litt nytt, så først nå at det var mye dyr. Rene zoologiske have jo...

onsdag 13. oktober 2010

Mammas kjole

Jeg har dessverre lite klær fra da jeg var liten, selv med en syende mor. På den tida ble det meste gitt videre til venner og bekjente. Denne lille kjolen med grønne strømper er det eneste antrekket jeg har og jeg synes vesla ble så søt. Kjolen er strikket av oledmor som hun deler navn med. Bare 90 års aldersforskjell! Ella er snart 9 måneder og en liten turbodame. Går meg gåvogn og "rydder" og ordner på sin vei. Legg merke til den kledelige blåveisen i panna ;)

mandag 11. oktober 2010

Weekdaycarnival!


Wow! For en flott blogg med mye inspirasjon. Jeg skjønner ikke et kvekk for den er på finsk, men bilder taler som kjent mer enn tusen ord. Jeg er begeistret og har veldig lyst til å male en vegg på gutterommet med tavlemaling. Så kult med pastellkritt mot det svarte. Mange vakre fotografier, enjoy :)

onsdag 6. oktober 2010

Dyr du skulle ønske ikke fantes


Her i huset er vi fan av Jo Nesbø både små og store. Vi digger musikken, Harry Hole og bøkene om Doktor Proktors sprø oppfinnelser. Og i dag skal vi på utstilling på Zoologisk museum for å se D.D.S.Ø.I.F. Vi gleder oss :)