torsdag 30. september 2010

In My kitchen


Detaljer fra kjøkkenet mitt :)
Det ble dårlig med bilder fra min side i Belgia for hvem glemte kameraet hjemme? Derfor kommer i stedet noen bilder fra kjøkkenet mitt i dag.

torsdag 23. september 2010

Belgique!

I dag reiser jeg til Belgia for å besøke en tidligere kollega. Jeg vet ikke så mye om Belgia så dette blir spennende. Jeg vet at Poirot kommer derfra, at de lager god sjokolade, deilige vafler og godt øl. Tar med kamerat og håper å bli litt kjent med den belgiske kulturen :)

onsdag 8. september 2010

Starbag

Jeg har alltid vært glad i vesker, men har aldri brukt særlig mye penger på dem. Stort sett har jeg handlet vesker hos HM, Zara, Accesorize eller andre billigkjeder. Og man får jo ikke skinnvesker til 2-300 kr! I nyeste Elle Interiør sto det en artikkel om svenske Rika og jeg flat pladask for veskene hennes. På bildet i bladet er det en brun veske med sorte stjerner som er helt nydelig. Jeg fant ikke bilde av denne, men disse over er jo også fine. Ganske prizy da, men ohhh så fine...sukk. Spare?Hmmm...

tirsdag 7. september 2010

Tapeter, tapeter!


Mr Perswall lager snasne tapeter. Grafisk fine uttrykk og flotte mønstre. Hva med et kontor med bokstavvegg, et toalett med pengesedler eller et gutterom med flaggmønster?Og enda har de myyyyye mer, sjekk nettsiden.

søndag 5. september 2010

Bokpose


Vi har som vane å besøke det lokale biblioteket jevnlig for lån av bøker og lydbøker. Dette har storebror og jeg gjort i siden han var 2-3 år og  vi håper vesla også vil like det. Faktisk lånte hun sin første bok sist vi var der.  Vanligvis gjør vi dette på en lørdag og handler litt lørdagsgodis i samme slengen! På Lindex solgte de for en liten stund siden dette fine nettet med illustrasjon fra boken ved siden av og den passer jo perfekt som pose til bøkene, eller hva? Boken anbefales også på det varmeste, en nydelig historie med store, flotte bilder.

fredag 3. september 2010

Trist

I livet møter man både oppturer og nedturer. Denne uken døde min svigerfar og ungenes bestefar etter relativt kort tids sykeleie og sorgen er stor. Dagene er tunge for min familie og minnene er mange og gode. Jeg er svært glad for at vi har levd så pass tett på ham og at han var en del av vår hverdag. Hvil i fred, gode snille mannen, vi vil aldri glemme deg!

En bestefar er trygg og god
i alt han gjør og sier.
Han tar deg med til fortiden
på livets gamle stier.

Han oppmuntrer og trøster deg
på sin egen fine måte
og bringer latter’n frem igjen
selv om du ville gråte.

En bestefar er kunnskap
og erfaring uten like.
En bestefar er selve kongen
i vårt barndoms rike.



(ukjent)