fredag 26. mars 2010

Bøker!

Hvor kommer alle disse bøkene fra? Plutselig kommer det nye til samlingen enda jeg rensker ut med hard hånd i ny og ne. Vi bruker det lokale biblioteket mye og prøver å ikke kjøpe nye romaner. Men så er det halvpris av mammutpris og samboer med leselyst og studier. I tillegg selges det jo bøker på både Fretex og loppemarked. Håpløst!?! Ja, da tror jeg løsningen kan være flere smashe hyller, selv på liten plass. Pilaster står nå på ønslkelista.

Bilder via Svennson i Lamhult og trendeser.

fredag 19. mars 2010

Husker du?

Da jeg var liten var jeg en ordentlig dukkemamma og syntes det var utrolig stas med ekte babyer også. Jeg husker at det var vanlig med slike små hjerter i rosa eller lyseblå på vognene den gang. Og denne henger nå og dingler på vesla sin vogn, funnet på et loppemarked for en stund siden. Tenk i morgen er hun allerede to måneder! Jeg har fortsatt vognleken fra jeg selv var baby og den vil komme til nytte når hun blir litt større.

tirsdag 16. mars 2010

Jubileum og giveaway

Nettbutikken vår er 3 år og i den forbindelse arrangerer moren min en giveaway på sin blogg Hosbarnigjen Premien er et gavekort på 500 kr i nettbutikken. Regler for antall lodd og sånt finner du hos henne :) Lykke til!

lørdag 13. mars 2010

Woodlove


Tre er hot for tiden og furu er visst ekstra hot! Jeg synes litt tre er fin, særlig sammen med hvitt. Da synes jeg kontrasten blir best. Så kjære dere, ikke mal møblene om treverket er i god stand. Plei det heller ømt med litt olje og du skal se møblet får en ny vår! Bildene er fra nyeste svenske Elleinteriør.

fredag 12. mars 2010

Putenytt og annet snacks

I forrige uke var jeg en tur i Gøteborge og benyttet anledningen til å handle litt smått og godt! De fine putene er fra henholdsvis Lagerhaus og Bolagret og frisker fint opp i sofaen. På Bolagret kjøpte jeg også en rosa lampeledning og stor lyspære. Kun 49,-! Nå skal dette bli leselyset i sofakroken, må bare engasjere husets "elektriker"! 

torsdag 11. mars 2010

Min spiseplass

Dette er min spiseplass i stua. myhlampa fikk jeg til bursdagen min i fjor og vi fikk den endelig opp før jul. Fatet er av Inger Waage og jeg arvet det etter min farmor. Voksduken er fra Stoff og Stil og kan varmt anbefales. Billig og god kvalitet, jeg skal ha noen andre farger i år.

mandag 1. mars 2010

Djevellue


Det er bare en type lue jeg synes fungere på de minste babyene. En god og gammel modell som sitter godt over panne og små ører. Mormor har strikket en til jenta mi i mykeste alpakkaull. Vi har to sett, et grønt og et lys rosa, i nettbutikken. I tillegg har vi også luer i lignende modell fra Filiola. De er i merinoull og finnes i rosa, brun, grønn og turkis.