onsdag 27. januar 2010

Her er hun!


Her er hun, vårt lille vidunder!

søndag 17. januar 2010

"Gammel" fototapet


Jeg synes denne ideen med et gammelt foto som fototapet var veldig god! Tipper det er fra 50- tallet og jeg lurer på om jeg muligens skal bruke ideen til å lage et stort bilde på lerret. I tillegg var det veldig fint med lyserosa til det sorthvite. Hm, har aldri vært noe spesielt glad i rosa i interiør, men kjenner jeg mykner opp for fargen! Fikk en rosa IPAL-radio til jul og den liker jeg veldig godt. Rart det der med farger...

fredag 15. januar 2010

Hjelp Haiti!Jeg oppfordrer alle til å gjøre som meg og gi 250,- til de jordskjelvrammede menneskene på Haiti gjennom Norges røde kors her.

tirsdag 12. januar 2010

Ull er gull!

Jeg har aldri vært noe glad i håndarbeid og tror nok jeg fikk en overdose av garn, stoffer, sy- og strikkemaskiner i barndommen. Jeg kan sy litt på maskin og fikser mine egne gardiner, men ellers er det lite. Særlig strikking. Men i høst strikket jeg en hel bukse til babyen og må innrømme at jeg er litt stolt over det! Mønstret er fra Nøstebarn mens garnet er fra Bogerud som har mye fint regnbuegarn. Etter sønnen min var var det veldig lite ulltøy til baby og ull må jo nurket ha! Derfor har jeg også kjøpt inn litt fra Janus, P.O.P og  nettbutikken vår. Så nå kan vinterbarnet komme uten å fryse nesa av seg!

torsdag 7. januar 2010

Babykommode

I høst kjøpte jeg en grusomt stygg kommode med 8 skuffer på loppemarked. Den er nå nyoppusset av min samboer etter innstruksjon fra meg og den ble så fin! Dessverre glemte jeg å ta før- bilde, men den var mørkebrun. Jeg kommer nok til å be ham male flere møbler i den turkise fargen, blant annet en slitt Tripptrappstol og en barneseng. Han er så flink og nøye og det hadde ikke blitt like fint om jeg skulle gjøre det. Jeg er nok litt for utålmodig. Skuffene er bekledd med tapet fra Ferm Living og papir fra Minimega. Nå skal det nyvaskede babytøyet endelig på plass!

tirsdag 5. januar 2010

Map it!
For tiden er jeg litt forelsket i de vakre fargene man finner på gamle kart. Jeg har en gammel globus hjemme og liker så godt fargene, særlig sammen med gult. Og disse bildene inspirerer meg bare mer og jeg vil nok komme med noen "kartprosjekter" etter hvert. Opphavsmannen bak dette derimot finnse på Etsy under navnet Bombus her!

lørdag 2. januar 2010

Kalender
Cecilie Ellefsen er en av Norges mest talentfulle illustratører og hun var blant annet nominert til Norsk Forms debutantpris i høst. Hun lager veldig flotte og unike kalendere og trykk som kan kjøpes i hennes Etsyshop . Jeg kjøpte min på Designernes eget julemarked og har gledet meg til å henge den opp.