fredag 30. oktober 2009

Spooky!




Med en 7- åring i huset kommer vi ikke utenom litt feiring av Halloween. På lørdag skal han på Haolloweenparty og så en liten knask- eller kneprunde hos familie i nærheten.
Disse ideene var litt spooky, henholdsvis fra Paul Løwe og kootutmurut, og kan jo være til inspirasjon kanskje?

onsdag 28. oktober 2009

Han vant!




Yes,han vant rettsaken! Jeg har veldig sansen for bildene til Pushwagner og historien hans har fengslet meg! Et svært kreativt menneske med orginal kunst som havner i en tilværelse preget av rus og alt det innebærer. Inn i historien ,en blodsuger som utnytter et menneske nederst på rangstigen i samfunnet og lurer fra ham rettigheter til sin egen kunst i bytte mot penger til rus. Men nå, endelig, har Pushwagner vunnet retten til sine egne verk! Stå på, jeg heier på deg!

lørdag 24. oktober 2009

Loppefunn



Enten så har jeg blitt mer selektiv eller så er det lite fint på loppemarkeder for tiden. Disse funnene gjorde jeg likevel forrige helg til en rimelig penge. Jeg synes prisene har blitt litt drøye, noe er til og med dyrere enn i antikvitetsbutikker! Det er jo greit at man kan gi litt for Figgjo og Stavangerflint, men flere overpriser krakelerte og slitte ting! Synes heller de burde arrangert auksjon med det de tror er mye verdt så ville prisnivået ha stabelisert seg selv.
Jeg lurer veldig på hva glasskrukken har inneholdt, noen forslag? Den er ganske stor, ca. 20cm høy.

onsdag 21. oktober 2009

Mer collage!

Jeg øver meg i å lage collage i picasa. Og dette er gamle bilder som jeg synes var fine sammen og som representerer hva jeg liker.

tirsdag 20. oktober 2009

Kullberg lighting



Jeg har jo sagt at jeg ikke begynner med jul ennå, men disse kan vel henge oppe hele vinteren? Fantastisk fine fra talentfulle Cathrine Kullberg som du sikkert har sett finérlampene til! Jeg digger ekorn, må jo være skogens søteste dyr eller hva?

søndag 18. oktober 2009

Skjebnen?

Da jeg var på det lokale loppemarkedet i våres så jeg dette fine bildet. Jeg hadde handlet ganske mye fra før av og skulle gå hjem, så jeg lot det henge. Etterpå angret jeg på at jeg ikke hadde gått tilbake og anså det som tapt for alltid. Høres dramatisk ut, men det hadde gjort et dypt inntrykk på meg. Og så i går, samme loppemarked! Det hang der igjen! Ingen tvil å spore rasket det med meg for 50kr og ble veldig fornøyd. Fantastisk :)

tirsdag 13. oktober 2009

Smågodt fra Ikea



Jeg ser at Ikea (og noen blogger og) har begynt med julen allerede. For meg så begynner jula så smått 1. advent og ikke før! Men hver sin smak:) Ikea hadde i allefall noen andre godbiter, bare synd alfabetet ikke er på norsk. Jeg har en lignende knagg fra Ikea i gangen. En rød hund som jeg kjøpte på loppis.

søndag 11. oktober 2009

Collage- yes, I can!

Jeg har lenge hatt lyst til å lage collages av bilder og legge ut på bloggen. Mitt Nikonprogram og Iphoto lager ikke dette så i dag har jeg lastet ned Picasa. Enkelt og gøy! Jeg strevde litt med å finne igjen collaget, men tilslutt klarte jeg det! :) Veldig fornøyd og bildene er fra vintageavdelingen for voksne i nettbutikken.

lørdag 10. oktober 2009

Litt nytt

Et grønt gressteppe til kun 299,- fra IKEA, forbausende mykt og godt. Veggene malte vi hvite i sommer og ennå har jeg ikke bestemt hva som skal henge på veggen. Jeg har et stort bilde med rosa valmuer og det passer fint, men lurer på om jeg vil ha noe litt strammere.
Jeg skulle gjerne hatt flere Stringhyller, de er geniale! Tar svært liten plass og passer hvor som helst og er enkle i formen. Jeg har forandret litt og satt opp noen veggmerker.

søndag 4. oktober 2009

Organisere, sortere, kasere

I det siste har jeg tømt en stor Ekspeditthylle på soverommet for blader, bøker og alt mulig annet. Plassen skal nemlig brukes til noe annet som jeg vil vise senere:)
Organisering tar tid når man skal gå igjennom hauger med blader og se hva som kan kastes. Tror jeg fylte en returdunk med blader og ennå har jeg ca. 10 bladkasseter som jeg ikke kan kvitte meg med. Jeg har kjørt en kasse bøker til huset i Son og to esker er fylt med pocketbøker til loppemarked. I tillegg er diverse saker satt i kjeller og på loft, mye rart man samler på må jeg si. Den eneste bokhylla er nå denne innbygde hvor jeg måtte sette bøkene dobbelt.