søndag 29. mars 2009

Loppefunn

Jeg var innom et loppemarked i regi av Røde kors i helgen og gjorde noen funn. Fant flere oppbevaringsbokser og eggeglass samt noen fine kopper fra Figgjo, Turidesign Market. Liker veldig godt mønstret med grønnsaker.
Har satt opp en Stringhylle jeg kjøpte på Finn og satt noe av Emalox- samlingen min der. Jeg begynte å samle på disse tingene for lenge siden, men ble litt lei av dem. De siste par årene har de stått i et skap og samlet støv og jeg syntes de passet i denne hyllen. Vi har planer om å pusse opp stua i løpet av våren, venter bare på litt varme. Underlaget er så dårlig på veggene så vi må gipse og sparkle, og nå bobler tapeten mange steder.

onsdag 25. mars 2009

Vinn boken Barn igjen!

Nå har endelig boken til moren min kommet! Her finner du mønstre fra noen av klærne våre fra nettbutikken I boken finner du søm og strikk, mest til barn og litt til mor. Boken er gitt ut på Cappelen Damm og kommer i bokhandelen snart. Den selges også i Hobbybokklubben. Du kan vinne denne boken om du legger igjen en kommentar. Du får dobbelt lodd om du legger en link på bloggen din:) Trekningen vil foregå onsdag 8. april kl 2000. Lykke til!


tirsdag 24. mars 2009

Cookiemonster

Kakefatet har jeg også overtatt etter mormor og i følge moren min har det vært oldemor sitt. Jeg er veldig glad i gamle ting, men jeg må si det betyr mer når noe har affeksjonsverdi. Gutta i huset likte godt denne:)

mandag 23. mars 2009

Mormorminner

Det er ganske vemodig å rydde ut av mormor sitt hjem. Hun har kommet på sykehjem og har det etter forholdene veldig bra, men man blir litt trist alikevel. Jeg har fått så mange fine saker som jeg prøver å finne en fin plass til hjemme hos meg ,og her er noe av det.
Paprikakrukke
Denne husker jeg godt fra jeg var liten:)
Cathrineholmkjele, fantastisk god å lage hvit saus i!
Smykkeskrin i blikk.

fredag 20. mars 2009

Bor du i Bergen?

Da kan du kjøpe denne fantastiske disken for kun 500kr hos Tilsammans. Ligger ut på Finn nå! Jeg hadde ikke vært i tvil!

tirsdag 17. mars 2009

Snart sykkelføre!


Jeg lengter etter sykkelføre. Sykkelen min står i kjelleren og vil gjerne ut på tur. På Hendes verden kan du lese hvordan du kan pimpe sykkelen din.
Jeg har ikke fått meg selv til å bruke sykkelhjelm. Og jeg vet at det finnes mange argumenter for, men føler meg rett og slett ikke vel med hjelm. Denne, til å ha over hjelmen, kunne kanskje få meg til å forandre mening. Fra Yakkay. (Trøster meg med at jeg ikke sykler særlig fort;).

tirsdag 10. mars 2009

I kjøkkenskapet

Jeg driver og sorterer ut i kjøkkenskapene mine om dagen. Mormor har flyttet på sykehjem og jeg har fått så mye fint som jeg må finne en plass til. Det meste jeg har er loppe/ bruktfunn og koppen øverst har jeg faktisk funnet to ganger. Den første ble knust og jeg ble så glad da jeg fant en helt lik noe senere. Var vel "meant to be"... Noas ark koppene er kjøpt forskjellige plasser og kaffeserviset er komplett til seks personer. Jeg kjøpte det på Fretex og fant senere også fløtemugge og sukkerskål. Mye finere enn Ikea og mye billigere og:)

mandag 9. mars 2009

City Sunday

Jeg er, som mange andre, en bladlus. Digger magasiner og leter konstant etter måter å oppbevare dem på. Denne heter "City Sunday" og er inspirert av en skyline. Kommer fra minustio Svenske selvfølgelig;) 

søndag 8. mars 2009

Heldiggris2

Av mine venninner, som jeg har kjent veeeldig lenge, fikk jeg denne flotte Wiik og Walsøe- vasen. Jeg hadde ingen blomster å ha i så jeg fant et produktbilde istedet! I tillegg fikk jeg verdens søteste bordskåner. Den er lavet av kunstneren Poul Pava. Figurene minner meg om barnetegninger, og han nederst til høyre ser ut som han tjukke fra South Park. 

lørdag 7. mars 2009

Heldiggris 1

Denne Myh- lampen fikk jeg av moren min til bursdagen min for noen uker siden. Den er så kul og forseggjort. Ledningen er dekket av tekstil og så har lampen en egen oppbevaringspose i tøy. Må si de er flinke designerene bak Norway Says. Leste forresten ı Boligmagasinet at Norge var "Up and coming" i designverden og at man burde følge med norske designere. På tide spør du meg! 
Jeg må si at esken også er kul. Den går nok ikke til gjennvinning med det første:) I tillegg fikk jeg 2 stk Margertheboller, sleiv og boks av "svigerforeldrene" mine. Og begge har vært i bruk og jeg er strålende fornøyd. 
Fortsettelse følger....

torsdag 5. mars 2009

Gjenbruk

Jeg er for gjenbruk ,og når det blir gjort på denne måten, blir det  noe helt spesielt. I høst så jeg et skuffesett til å ha på kjøkkenet på et loppemarked. Jeg lot det stå i fred  fordi det var litt ødelagt. Må si jeg angrer nå, for disse bildene har satt i gang noen ideer hos meg:)
Les mer om du vil på bloesem

tirsdag 3. mars 2009

Vintage kjøkkenhåndklær

Jeg kom over en fin nettside som selger kjøkkenhåndklær newhousetextiles 
Printene er skandinaviske og superflotte. Jeg liker så godt at man kan se hvor ting hører hjemme, samt den stilistiske stilen. Lignende finnes også på Designtorget.