tirsdag 26. august 2008

Spira



Svenske Spira har flotte inredningsprodukter og fantastiske stoffer. Disse bildene er fra høstkolleksjonen. Blant annet har de puter, skjærebrett, kjøkkenhåndkler, plastmatter og metervare. Dessverre er det ingen som selger dette i Norge. Noen bør gjøre det synes jeg! Nå må man til Sverige eller Danmark for å få tak i godsakene.
Du kan se mer på http://www.spirainredning.se/

lørdag 23. august 2008

An apple a day...

Kjole fra nettbutikken.
Matboks fra butikken Ting.
Knagg fra http://russinet.se/

Stickers fra http://inreda.com/
Har vært syk i flere dager nå og begynner å bli temmelig lei av å ligge på sofaen med feber. Litt bedre i dag, så jeg har surfet litt. Snart er høsten her og det har kommet norske epler i butikken! Jippi! Jeg er vanligvis allergisk mot epler, men ikke de norske! Tror kanskje det er sprøytemidler, for merkelig nok går økologiske epler fra hele verden bra. Ikke bra å tenke på all den dritten vi får i oss gjennom mat...

mandag 18. august 2008

Talentfull!

I Norge har vi mange talentfulle designere som vi ikke hører så ofte om. Og de fortjener å bli mer kjent blant oss bloggere! Alt jeg har lagt ut bilder av i dag er designet av Cecilie Ellefsen. Besøk http://happymeat.com for å se mer av hennes arbeider. Hun har også en egen etsyshop! Jeg liker godt hennes kawaii- eventyr- inspirerte stil og har en kalender av henne hengende på kjøkkenet mitt. Dette er illustrasjonen for august:

Hun har også designet et servise for Figgjio som heter "Something fishy". Tenker meg det kan passe bra til sushi !


lørdag 16. august 2008

Tannfeen


Sønnen min skal begynne i første klasse på mandag og han har fått sin første ruggetann! Han er veldig stolt og mener at han skal samle på alle tenner han mister for så å bli veldig rik når han løser inn alle på en gang:)
Jeg håper jeg kan overtale ham til å gi dem til tannfeen etterhvert.
Fant denne morsomme ideen på Crafty Cow:
Ta et stykk syltetøyglass og fyll det med vann.
Når barnet har sovnet tar du tannen og legger i penger. Putt også oppi litt konditorfarge og glitter. Det er magi og den håpefulle skjønner at tannfeen har vært der!

onsdag 13. august 2008

Spilleplater

Så utrolig dekorativt kan gamle spilleplater være! Da gjør de jo ikke noe om brikker mangler og reglene er borte;) Tror jeg må kikke etter dette på loppemakeder til høsten. Bare se så fine:
Casper, The friendly ghost.
Babar og venner.
Og nok en favoritt; Pete Pan.

søndag 10. august 2008

MoMa

Jeg lar meg fortsatt imponere av utvalget i museumsbutikker rundt om i verden. Skjønner at de har folk med svært god smak som velger ut hva de skal selge. MoMa (Museum of Modern Art) i New York har en god webbutikk http://momastore.com. Håper jeg snart får tatt en tur til New York. "We are happy to serve you" er vanligvis pappkrus som man har fått kaffe i siden sekstitallet. Denne derimot er laget i keramikk og varere og varer. Jeg liker veldig godt når designere lager hverdagsgjenstander om til noe mer spennende. Og spesielt når man tar noe som vanligvis går i søppla og det blir noe man synes er vakkert!
Engelske melkeflasker i ny design og i porselen. Fin form og fint med de røde korkene mot det hvite!
Kaffe latté i krus av porselen! Nice... Lurer på hvordan den er å drikke av.

Pizza- slice tallerken i porselen! Kan jo også brukes til pai. Tenk så stilig det vil være å serevere en kake på sånne!