tirsdag 29. juli 2008

Egget






Fordi stolen "Egget" fyller femti år i år har man produsert 50 versjoner i lappeteknikk! Fantastisk! Hvilken er din favoritt? Dette er kun noen få... I love it! Tror den nederste er min favoritt.

mandag 21. juli 2008

Ønskeliste!

Har nettopp kommet hjem fra en ukes ferie på svenskekysten hvor vi holdt på å blåse bort. I hytta vi hadde leid var det en slik lampe, Bumling fra atelier Lyktan, som jeg har veldig lyst på. Fantastisk fin form! Noen som vet om den selges i Norge?
http://www.designista.se har mye fint. Blant annet denne tapeten, Storskogen. Lurer på om jeg skal kjøpe den i lysegrått. Må tenke litt på det...
Magasinholderen er heller ikke dum, liker godt den grafiske formen.
Esker i lakkarbeid til for eksempel sukker.
Denne ideen får meg til å drømme om et eget garderobe/ omkledningsrom....;)

fredag 11. juli 2008

V&A

Victoria og Albert museet i London har en fin museumsbutikk. Nå er de også online;) http://www.vandashop.com/ Jeg liker museumsbutikker og man finner ofte andre ting enn i butikker. Som blant annet disse posterne og mange, mange flere. De kan også bestilles på canvas om man vil.


By Cutis Moffat
For tiden har de en stor utstilling med kinesisk design på grunn av Olympiaden. Masse annet fint også!

mandag 7. juli 2008

Sønn av en loppeleter

Når man er sønn av en som meg må man finne seg i å bli dratt med på loppemarkeder vår og høst. I tillegg må man bli med på ulike secondhandbutikker når man er på ferie. Det gode er at man får bestikkelser som is, vafler, brus og en og annen leke. Samboeren min er litt vanskeligere å bestikke, men det går med lunsj og aviser, pluss løfte om at jeg skal :"Ikke bruke lang tid assa..." Tenkte jeg skulle vise litt av det jeg har funnet ,og er fornøyd, med til gullet mitt. Legoboksen var det skismørning i og jeg fikk den for 2kr! Den inneholder all Star Wars legoen gutten min har. Den har et rom som er delt opp på toppen.
Jeg liker tanken på å ta vare på ting som andre har laget. Hadde aldri hatt hjerte til å gi bort noe som noen hadde laget til noen i min familie. Jeg kjøpte en gang et brodert bilde hvor det sto "Til lykke med dåpen , hilsen Oldemor" Da ble jeg litt trist!
Disse apene tålte nesten ikke runden i vaskemaskinen. Den ble full av apeinnmat. De er svært sjarmerende og etterhvert har det blitt noen aper på oss! (Har flere, blant annet Mon Chichi om noen husker dem).
Disse sekken bruker vi til å ha utkledningstøy og bamsetøy i.
Og dette serviset kjøpte jeg på Qxl. Moren min har tallerknene, men ikke koppen. Så jeg ble så nostalgisk og måtte ha det selv! Kjenne at jeg begynner å bli loppesugen, men skal til Sverige igjen neste uke og håper på noen svenske loppisar! Uff, stakkars gutta mine....

onsdag 2. juli 2008

Rødhette

Catalina Estrada er en flott illustratør som inspirerer meg mye. Hun er opprinnelig fra Columbia og bor nå i Barcelona. Jeg har et par av hennes illustrasjoner på kort hengende ved skrivebordet mitt. Sjekk hva hun har gjort på http://www.katika.net, blant annet for Cola og Camper. Kortene får du kjøpt hos Åhlens.