onsdag 28. november 2007

Papirdukker

Jeg likte godt papirdukker da jeg var liten. Synes de fortsatt er sjarmerende!

lørdag 24. november 2007

Julegaver

Nordmenn bruker i gjennomsnitt nesten 3000 kr på julegaver. Hvorfor ikke handle julegaver i Unicef sin nettbutikk, så hjelper man barn i andre deler av verden? I tillegg har de supre julekort!

Unicef





torsdag 8. november 2007

Barnebøker II

Denne boken hadde jeg når jeg var liten, men jeg tror moren min ga den bort. Fant den endelig på et loppemarked for en tid siden. Den handler om Sara som er skilsmissebarn, akkurat som jeg. Husker at jeg så veldig mye på bildene i boken. Boken er skrevet av Kerstin Thorvall og Monica Schultz. Forlagene er ute i en retrobølge, kanskje de utgir disse også? (De har jo utgitt "Det røde eplet", "Hedenoldbarna", "Serafin" og "Barbapapa" på nytt!)

Barnebøker


Jeg samler på eldre barnebøker, og denne husker jeg godt fra jeg var liten. Boka handler om Jason som bor sammen med moren sin. Liker godt de naive illustrasjonene. Boken er skrevet av Camilla Mickwitz. Husker spesielt godt en tegning fra en annen bok hvor moren drar Jason etter seg.

Bestemor skogmus?



Dette bildet gir meg straks assosiasjoner til bestemor skogmus i Hakkebakkeskogen...

tirsdag 6. november 2007



Vi har fått inn ulltøy fra danske Filiola i nettbutikken. www.barnigjen.no

Ulltøyet er i 100% merinoull og utrolig mykt. Skjønt mot sart babyhud. Jeg har funnet fram min gamle dukke slik at dere kan se hvordan det ser ut på en "babykropp".